Over Ons

Roth Montage kunststoftechniek bekleedt al ruim 25 jaar wanden en plafonds van bedrijven in de voedingsmiddelen sector met profielen van kunststof. Inmiddels vonden reeds vele renovatie- alsmede grote nieuwbouwprojecten plaats in slagerijen, slachthuizen en de vlees- en pluimveeverwerkende industrie. Plafonds kunnen onbeperkt verlaagd en beloopbaar worden gemaakt, terwijl Roth Montagebovendien de verlichting verzorgt. De specialist plaatst tevens wanden, naar wens voorzien van ramen deuren of isolatie. De wanden worden bekleed met een stoot- en slagvast profiel. Extra stootranden en Rvs afwerkhoeken kunnen op verzoek worden gemonteerd. De profielen en wanden voldoen aan de HACCP- en EG- normen : ze isoleren, vereisen geen onderhoud, zijn gemakkelijk te reinigen, stoot- en slagvast, vocht- en schimmelwerend, spuitwaterdicht, condensvrij en naadloos.

Roth Montage monteert op momenten dat de klant het wenst, dus ook ’s nachts en in weekenden. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. Deze aanpak voorkomt werkuitval tijdens productie-uren.

Roth Montage geeft op alle materialen en op de montage vijf jaar garantie. De onderneming heeft het traject vanaf offerte tot en met montage geheel in eigen hand.  Een uitgebreide informatie map kan vrijblijvend worden aangevraagd, evenals een offerte zonder verplichtingen.

offerte aanvragen